ZÁPIS č. 14 ZE SCHŮZE OP SLAVIA konané dne 14.2.2003

Přítomni: Janecký, Baláš, Švec, Tauber, Voženílek, Bartoň, Tomášek, Vondrka, Cejpek, Dostál, Držmíšek, Vítek, Hurych, Neset, Beneš, Kopecký, Fučík, Šalda, Janáček, Král, Hubený.
Omluveni: Kudrna, Kubasa, Sejkora.

Schůzi zahájil a řídil předseda př. Vondrka.
Upozornil, že začíná liga, těšíme se, že se Slavii v pohárech i lize povede dobře, kádr je stabilizován. Dále vysvětlil situaci kolem finanční pomoci př. Ing. Hlaváčkovi, (byly připomínky minule), rozhodnutí o poskytnutí vzal na sebe. Př. Hlaváček údajně dar vrací, zatím však nedošlo. Potom poblahopřál předseda př. Václavu Balášovi ke kulatým 50. narozeninám. Poděkoval mu za práci i přízeň, kterou věnuje odbočce i Slavii a předal mu společný dar.Po upřímných gratulacích všech členů se Václav revanžoval dobrým pitím a večeří.

 

Kontrola zápisu z minulé schůze – bez připomínek.

 

Setkání předsedů odboček v Praze 25.1.: Zúčastnili se předseda a sekretář, jeli s nimi i přátelé Mitlehner a Formánek z odbočky Č. Třebová. Celkem 18 odboček, svolal předseda ing. Adamec na prodiskutování situace kolem komunikace FO/OP – A.S. Byl přítomen celý výbor FO/OP. Podrobnou zprávu o jednání poskytl dr. Dobiáš podrobným zápisem, doplnili účastníci. V podstatě se nevyřešilo nic a vše zůstává na VH FO/OP.

 

Hokej v Pardubicích: Dne 30.1. se vydalo 9 členů odbočky fandit dobrému hokeji na utkání Pardubice – Slavia. (3:1). Inicioval př. Janecký, který může v případě zájmu další návštěvy zajistit.

 

Turnaj v mariáši: Je připraven na 8.3., pozvánky je třeba doladit, k tomu se svolává schůzka pořadatelů na středu 19.2. po tělocvičně. Rastaurace je zadaná, ještě je třeba stanovit občerstvení – co a za kolik.

 

Ples Slavie v České Třebové: Přihlášení odjedou auty v 19.30 od Jiřičků . Stůl pro 12 zajištěn.

 

Cykloakce jižní Čechy: Penzion Hamr v Chlumu u Třeboně zajištěn, na příští schůzi dohodneme schůzku účastníků a vybereme zálohu. Místa jsou stále volná a vyzývají se další členové k účasti.

 

Bowling: Je zajištěn v nové herně Radava v Ústí . O. na 26.2. od 15.00 do 17.00 – tři dráhy. Odjezd z Br. Ve 14.30 auty.

 

Oslavy „500“ v červnu v Brandýse: Účast ženského fotbalového družstva byla zamítnuta. Odbočka bude operativně pomáhat při organizaci, operativně zajistí př. Tomášek a Hubený.

 

VH FO Spartak Brandýs: Uskuteční se 15.2. v sobotu od 18.00, účast Tomášek, Vondrka, Cejpek, Švec.

 

V Brandýse 2003. Zapsal Petr Tomášek

V kategorii Zápisy ze schůzí

Příspěvek zaslal/a admin on 5.7.2009

Diskuze u toho článku je uzavřena.

Další příspěvky