ZÁPIS č. 15 ZE SCHŮZE OP SLAVIA konané dne 14.3.2003

Přítomni: Král, Fučík, Baláš, Bartoň, Janecký, Švec, Dostál Milan, Voženílek, Tomášek, Vondrka, Cejpek, Beneš, Buňka, Hurych, Janáček, Zeman, Kudrna, Kopecký, Hubený.
Omluveni: Baborák, Neset, Sejkora, Vítek, Dostál Míla.

Schůzi zahájil a řídil předseda př. Vondrka.
V úvodu popřál vše nejlepší Michalu Janáčkovi k 25. a Pepovi Tomášovi (byť nepřítomnému) k 76. narozeninám. Krátce připomněl i střídavé úspěchy fotbalistů A mužstva, kteří chvíli vedli ligu, ale poztrátách bodů venku (Zlín, Jablonec) přenechali opět vedení Spartě. Navíc vypadli v poháru UEFA ve čtvrfinále s Besiktasem Istanbul, což ale – hodnoceno střízlivě – zas takový neúspěch není.

 

K projednaným bodům:

 

Účast na VH FO Spartak Brandýs: VH se konala v hotelu Jiřička 15.2. a zúčastnili se přátelé Vondrka, Tomášek, Cejpek a Švec, dále Kopecký a Beneš jako funkcionáři FO. Ti byli opět zvoleni do výboru FO, př. Tomášek byl poctěn řízením VH. V diskuzi promluvil i náš př. předseda. Poděkoval za spolupráci a možnost i nadále pořádat dorostenecký turnaj v červenci, díky kterému se v loňském roce „zmátořilo“ i dorostenecké družstvo Spartaku a nyní vede po polovině soutěže svoji skupinu. Připomněl, že OP Slavia je tu pro fotbal a je připraven kdykoli FO pomoci.

 

Ples Slavie v České Třebové: Konal se 22.2. a od nás na něm strávili příjemné chvíle Benešovi, Hubení a Tomáškovi. Bohužel nemoc znemožnila účast dalším přihlášeným a je to škoda, protože ples byl tradičně velmi povedený, dobře organizovaný, s bohatou tombolou, ze které nám připadlo 10 cen! Z toho Benešovi ukořistili 7 včetně celé uzené vepřové hlavy. Byli jsme po celou dobu – jako obvykle – v laskavé péči našich třebovských přátel a bylo to zkrátka fajn. U stolu s námi seděli i dva členové výboru OP Slavia Praha, Zdeněk Ročeň a dr. Jeníček.

 

Bowling: 26.2. si členové odbočky zajeli znovu zakoulet tentokrát do nové herny s restaurací „Radava“ v Ústí nad Orlicí. 12 účastníků koulelo na 3 drahách 2 hodiny, i když někteří z důvodu poruchy dráhy méně, ale všichni byli nakonec spokojeni. Když ne s vlastními výsledky, tak alespoň s prožitím příjemných chvil v partě při sportu i pro staré pány. Je pravda, že některým jedincům dráha velmi svědčila tak si vytvořili osobní rekordy, vítěz př. Martinec dokonce ohrožoval rekord herny! Přebor odbočky také vyhrál před př. Benešem a Tomáškem. Kompletní výsledky jsou v klubové kronice.

 

VH Spartaklubu: Konala se 1.3. u Jiřičků, nás reprezentoval přededa a za ZŠ byl i př. Voženílek. Sparťané opět volali po spolupráci, ovšem „ přání a úmysl daleky jsou skutkům“.

 

Mariášový turnaj: Již 5. ročník se uskutečnil 8.3. v jídelně hotelu Jiřička za účasti 44 hráčů. Mezi nimi byli konečně i přátelé z OP Č. Třebová, a to vč. jedné ženy.Změnou proti minulým ročníkům byly věcné ceny, dílem nakoupené a dílem věnované sponzory. Bylo jich asi 35, takže dostal skoro každý. Vítěz Roller z Ústí dostal dárkový koš, ostatní si vybírali podle svého v pořadí od nejlepšího. Nejstarším účastníkem byl p. Šmíd z Vys. Mýta, který byl zatím na všech našich turnajích. Poděkování patří organizátorům a také hotelu Jiřička.

 

Memoriál Staška Bartoše: Již 19. ročník připravujeme na sobotu 26.7. Je třeba oživit organizační výbor v loňském složení a oslovit družstva – rovněž tradiční. (Zodp. Kopecký, Beneš). V této souvislosti je třeba již od teď oslovovat sponzory, těch není nikdy dost. Další podrobnosti na příští schůzi.

 

VH OP Slavia Praha – fotbal: Je svolána na neděli30.3. V této souvislosti byl přečten dopis M. Dobiáše o přípravě VH a kandidátky bez řešení rozporu mezi OP a A.S. Účast za odbočku předběžně přislíbili Vondrka, Tomášek, Beneš, Janáček. Odjezd v 7.00 od Jiřičků.

 

VH OP Slavia Česká Třebová: Bude 5.4. na chatě v Rybníku od 18.00. Předběžně Beneš, Cejpek, Fučík, Bartoň, Vondrka, Tomášek. Odjezd v 17.30.

 

Turnaj ve st. tenisu: Utkání mezi odbočkami organizuje Třebová na 19.4. Podrobnosti budou dohodnuty na jejich VH.

 

Celostátní setkání odboček v České Třebové: Bude 28.6.2003 a naše odbočka přislíbila pomoc při organizaci. Přátelé z Č.T. nás pozvou na schůzi organizačního výboru.

 

Cykloexpedice jižní Čechy: Je svolána schůzka na středu 19.3. po tělocvičně. Účastníci přinesou zálohu 1000,- Kč.

 

V Brandýse 2003. Zapsal Petr Tomášek

V kategorii Zápisy ze schůzí

Příspěvek zaslal/a admin on 5.7.2009

Diskuze u toho článku je uzavřena.

Další příspěvky