Fotbalový memoriál 2005

pohar21. ročník dorosteneckého fotbalového turnaje „O putovní pohár Odboru přátel SK SLAVIA Praha v Brandýse nad Orlicí – Memoriál Staška Bartoše“, se konal v sobotu 6. srpna, za účasti pěti družstev. Posun termínu z července nevyhovoval tradičnímu účastníku z Hradce Králové. Nahradilo jej Vysoké Mýto.

Hrálo se osvědčeným hracím systémem „každý s každým“, který dává více hracího prostoru a také dramatičnosti v boji o umístění v turnaji. V deseti utkáních padlo celkem 23 branek. Z pohledu Brandýsa bylo méně potěšitelné vystoupení domácího týmu, který nevstřelil ani branku, skončil poslední a s Mýtem utrpěl debakl 0:8.

O vítězi rozhodovala dvě poslední utkání – Svitavy porazily Letohrad, a protože Choceň neporazila Vysoké Mýto, obhájil tým Svitav loňské vítězství! Navíc tak završil vítězný hattrick posledních tří let!

Ceny předávali přátelé Karel Kopecký (předseda FO Spartak Brandýs n. O. a člen OPS Brandýs) a Jaroslav Beneš st. (místopředseda OPS Brandýs). Vítěz získal na rok putovní pohár a prémii 2000 Kč, druhé místo bylo oceněno částkou 1000 Kč a třetí 500 Kč. Nejlepším kanonýrem turnaje se stal Michal Křížek z TJ Svitavy a odměnou mu byla dvě plata energetického nápoje.

Nezbytný stravovací a nápojový servis v průběhu dne zajišťovaly ochotně a na úrovni manželky členů Odboru přátel a někteří členové osobně, pod vedením Mirka Voženílka, obědy pro hráče pak hotel JIŘIČKA.

Poděkování patří všem sponzorům, kteří svou laskavou pomocí umožňují každoroční konání Memoriálu.

Konečné umístění:
1. TJ Svitavy 7:2 9 bodů
2. FK Vysoké Mýto 9:2 7 bodů
3. FK Letohrad 3:1 7 bodů
4. FK Agria Choceň 4:2 6 bodů
5. Spartak Brandýs n.O. 0:16 0 bodů
Přehled výsledků (v závorkách souboje na penalty):
FK AGRIA CHOCEŇ * SP. BRANDÝS NAD ORLICÍ 2 : 0 / 2:3 /
FK LETOHRAD * VYSOKÉ MÝTO 0 : 0 / 1:3 /
SP. BRANDÝS NAD ORLICÍ * TJ SVITAVY 0 : 4 / 1:2 /
FK AGRIA CHOCEŇ * FK LETOHRAD 0 : 1 / 2:3 /
TJ SVITAVY * VYSOKÉ MÝTO 2 : 0 / 2:2 /
SP. BRANDÝS NAD ORLICÍ * FK LETOHRAD 0 : 2 / 2:1 /
TJ SVITAVY * FK AGRIA CHOCEŇ 0 : 2 / 2:3 /
VYSOKÉ MÝTO * SP. BRANDÝS NAD ORLICÍ 8 : 0 / 1:2 /
FK LETOHRAD * TJ SVITAVY 0 : 1 / 3:2 /
VYSOKÉ MÝTO * FK AGRIA CHOCEŇ 1 : 0 / X:X /

V kategorii Historie

Příspěvek zaslal/a admin on 3.7.2009

Diskuze u toho článku je uzavřena.

Další příspěvky