Rok 1995 v kronice OPS Brandýs n. O.

Zápisy v kronice: v Brandýse je na zimním soustředění B tým Slavie, účastníme se sálové ligy, na léčebném pobytu v Brandýse byl bývalý hráč Slavie J. Trnka, uspořádali jsme Slavia cup v sálové kopané, v červnu jsme se zúčastnili VH FO SK Slavia (odměnou byla „botička“ na autě), zúčastnili jsme se fotbalového turnaje Zenonu, počátek srpna patřil 13. ročníku Memoriálu S. Bartoše, uskutečnil se výjezd do Grazu i na domácí odvetu a další utkání úspěšného Poháru UEFA, Havelské posezení bylo u Jiřičků. V listopadu se konala schůzka slávistických odboček, ing. Leška oznámil ustavení akciové společnosti. Finále roku patří druhému ročníku turnaje ve stolním tenisu, turnaji v šachu, Valné hromadě.

leden 1995

Opět přijelo na zimní soustředění B družstvo fotbalistů SL Slavia Praha s vedením: trenérem dr. Milanem Štěrbou, asistentem Miroslavem Stárkem a masérem Miroslavem Šídou. Družstvo zde pracovalo na fyzické kondici, běhalo se v Klopotech a také u lázní Salaba a odtud nahoru na Křetín. Chlapcu také využívali sportovní halu a rehabilitace v Rehabilitačním ústavu. Počasí bylo velmi příznivé – zamrzlo a napadl čerstvý sníh.

Při hodnocení, které probíhalo každý večer v restauraci hotelu Jiřička (a občas se velmi protáhlo) vyslovilo vedení družstva naprostou spokojenost s ubytováním, střravováním a vůbec celým průběhem soustředění. Z toho vyvozujeme, že snad naše přátele přivítáme na letním soustředění.

Shodou okolností se v pátek 13.1. konala řádná členská schůze, na které jsme uspořádali improvizovanou besedu s Mirkem Stárkem, bývalým ligovým brankářem ve Slavii, reprezentaci, ale také asi dvě sezony ve Spartě.

V kategorii Naše kronika

Příspěvek zaslal/a admin on 23.6.2009

Diskuze u toho článku je uzavřena.

Další příspěvky