O perníkový Eden

K 3. ročníku bowlingového turnaje jednotlivců nás ředitel a odpovědný vedoucí turnaje Jaroslav Dostál pozval na šestidráhu Luka bowlingu v Hradci Králové. A to v neděli 13. října, jako nekonfliktně konkurenční akci proti nejmenovaným slavným dostihům (steeplechase) v jiném nejmenovaném větším východočeském městě 🙂

Má s turnajem starosti. Nejprve si dva roky počkal, než nás mohl prvně pozvat do Pardubic. Pak dva ročníky odehrány na skvělé osmnáctidráze. A nyní, když nás opět sezval, přišla týden před turnajem zpráva, že Pardubická herna zavřena.

Přesto se nás sešlo dvacet dospělých a 3 děti ke hře o perníkový Eden. Z názvu jsme přešli spíše k symbolice předešlých let. Ale Jarda Dostál ten turnaj trofejemi a cenami prošpikoval a tombolou zbytek ku spokojenosti snad už definitivně každého doladil. Tolik bylo různých cen. A stylový slávistický perníček pro každého!

Nejvíc věcných cen bral Brandýs – neb bowling umí nejlépe. Suverénně obhájil titul Petr Tomášek, na třetím místě Vláďa Knapovský, který v prvním kole ohromil hernou „třístovkou“ v notap 8, takže cena za nejvyšší nához. A nepřekonatelný rekord turnaje. Franta Ludvík byl sedmnáct bodů pod bednou, ale neodjel ani s bramborou, natož s prázdnou . Jarda Beneš pak ve vyrovnané druhé pětce.

Turnaje se účastnili i hráči z OP Česká Třebová, SKS Veleň, OP Havlíčkův Brod a OP Kolín. Celkově se všichni mezi sebou známe, takže pohodová atmosféra, která je pro takové akce potřeba.

A pak je potřeba někdo, kdo nás pozve a vezme odpovědnost pořadatelství na své triko – takže díky, Jardo! A kde za rok?

— oficiální zápis k akci, foto a výsledková listina na webu OP Slavie v Kolíně

V kategorii Aktuálně

Příspěvek zaslal/a slaviaman on 16.10.2013

Štítky: , ,

Diskuze u toho článku je uzavřena.

Další příspěvky