Výroční valná hromada 29. 12. 2011

 

Třicet jedna členů, čtyři se omluvili, o jednom nebyla povědomost a dále osm hostů, se účastnilo výroční valné hromady v restauraci Jiřička. Zahájena byla tradičním přípitkem Ať žije SLAVIA, matka naše rodná slovanská. I další průběh byl standardní, výroční zpráva předsedy OP, zápis a fotografie pořízené Jirkou Držmíškem, jsou (budou) k dispozici ve spisech OP a na tomto webu.

Bohatá byla diskuse, současné mizerné výkony na hřišti, postavení v ligové tabulce a nejasná budoucnost SK SLAVIA Praha-fotbal a.s., ji předurčily. Bylo zřejmé, že situace fotbalové SLAVIE není diskutujícím lhostejná, to je ale asi tak všechno, co tenhle spolek může pro nějakou změnu vedoucí k jakés takés jistotě udělat.

Za OP Česká Třebová nás navštívili Láďa Mitlehner jejich předseda, Jarda Rybka, Martin Diviš, Jirka Formánek a jeho žena Sylva, zdejší základní školu reprezentoval ředitel Míla Dušek, s Míšou Janáčkem přijel zástupce kolínské odbočky Antonín Votruba a omluveného předsedu fotbalu zastoupil Radek Dryml.

Ozvláštnění i letos přidal Míla Dušek, přinesl na laptopu několikaminutový spot z naší oslavy třicátého výročí založení. A tak laptop putoval kolem stolů.

K večeři byl objednán a to písemně, přírodní vepřový plátek se šťouchanými bramborami a tak asi proto se podával smažený vepřový řízek se šťouchanými bramborami, však jsme v Čechách. Zdál se trochu tužší konzistence, alespoň autorovi tohoto zápisu. Večeře a přípitek byly k tíži spolkové pokladny, vše ostatní k tíži účastníků valné hromady, samozřejmě, krom hostů. Když už jsme u hostů, letos po mnoha letech jsme nemohli přivítat předsedu zdejších sparťanů. Dost oklikou se omluvil, že prý oni pořádat valnou hromadu nebudou a tak že by nás nemohli na oplátku pozvat. Tak tohle opravdu nebylo pochopeno. Že by předzvěst konce zdejšího sparťanského spolku?

JV

V kategorii Aktuálně

Příspěvek zaslal/a Josef Vondrka on 1.1.2012

Štítky:

Diskuze u toho článku je uzavřena.

Další příspěvky

Předchozí: