Výroční valná hromada 29.12.2010

Ani – 8º Celsiových nezabránilo příteli Martinovi z České Třebové, zvaného Krkovička, aby přijel na naši výroční valnou hromadu tak jak je zvyklý, v kraťasech. Pozvání na výroční jednání přijali přátelé z České Třebové, krom zmíněného Krkovičky přijel samozřejmě předseda Láďa Mitlehner, Jarda Rybka a Jarda Dočkal. Přišel také ředitel ZŠ Míla Dušek a předseda Spartaklubu Petr Janáček. Omluvili se předseda fotbalu Martin Janoušek a místostarosta města Luboš Marek. Valnou hromadu oživil Míla Dušek, promítl video z letošního Memoriálu Staška Bartoše. Zcela nečekaně se také objevil klokan Jarda Gála a ve svém vystoupení podpořil SLAVII v těchto těžkých dobách.K večeři se podávalo vepřové žebírko se šťouchanými bramborami na účet spolku, pilo se pivo i ušlechtilejší nápoje, ty už na účet přítomných, pochopitelně mimo hosty.

Ta tím určitě dostala neformální ráz, který se projevil se například v diskusi. Byla opravdu pracovní, mluvilo se hlavně o situaci ve slávistickém fotbale, ale také třeba o třicátém výročí založení spolku, připadajícím na příští rok, o plnění, vlastně neplnění základních členských povinností dvou našich mladých členů, atd.

Výroční zprávu si můžete přečíst v samostatném článku, zápis z valné hromady bude též samostatně, až ho přítel sekretář napíše, on vstává obvykle později než já. Několik fotografii si můžete prohlédnout zde: http://www.slaviabrandys.cz/?page_id=862&album=VVH2010

Josef Vondrka

V kategorii Naše kronika

Příspěvek zaslal/a Josef Vondrka on 30.12.2010

Štítky:

Diskuze u toho článku je uzavřena.

Další příspěvky

Další: