Zápis z dubnové členské schůze

 

        ZÁPIS č. 38/2010 ZE SCHŮZE OP SK SLAVIA PRAHA V  BRANDÝSE NAD ORLICÍ o.s.

                                          konané dne 9.4.2010 v 19.00 v restauraci Jiřička.

 

Přítomni:, JUDr. Baborák, Beneš sen., Frydrych, Vondrka, Tomášek, Hurych, ing. Neset, Držmíšek Petr, Fučík, Král, Janecký, Švec, Dostál Milan, Dostál Míla, dr. Dobiáš, Kopecký, Bartoň, Novák, Kudrna, Mgr. Sláma, Jiroušek,

Omluveni: Baláš, Karpíšek, Kyselka, MUDr. Janáček, Sejkora , Krejza, Diblík, Držmíšek Jiří, Mgr. Zeman, Martinec, Ludvík, Hubený, Cejpek,

 

Schůzi zahájil a řídil předseda př. Vondrka. Zmínil hlavně změnu trenéra u A mužstva Slavie, asi byla nutná, kladem je důstojné rozloučení fanoušků s bývalým trenérem. Co změna přinese ukáže budoucnost, teď jde o to sezonu důstojně dohrát a poprat se o pohár.

 

Zápis z minulé schůze bez připomínek.

 

Projednané body:

  1. Mariášový turnaj
  2. Petánk
  3. VVH FO-OP
  4. Bowling odboček
  5. Organizační záležitosti

 

K bodu 1: Mariášový turnaj proběhl podle plánu 20.3. v restauraci Jiřička, účast 36 hráčů. Ekonomický dopad na odbočku sdělí pokladník příště. Účast klesá, je třeba se zamyslet co s tím. Opět málo hráčů z Brandýsa. Podrazem možno nazvat i občerstvení ze strany restaurace, cena 75,- za guláš rozhodně nebyla domluvena. Podrobnosti a výsledky na www.

 

K bodu 2: První turnaj v petánku proběhne na hřišti u hotelu Jiřička ve středu 21.4. Organizace a systém př. Neset.

 

K bodu 3: VVH FO-OP v Praze proběhne v neděli 18.4. od 11.00, zájemci o účast se domluví s př. předsedou.

 

K bodu 4: Bowling odboček „Potkali se u Kolína“ se koná v sobotu 10.4.2010 v 11.00 v Kutné Hoře. Stavíme dvě družstva (Frydrych, Vondrka, Ludvík, Beneš, Tomášek, Voženílek), auta Tomášek a Ludvík.

 

Ostatní záležitosti:

 

  • Memoriál S.B.: Pozvánky mužstvům odeslány, zajišťuje př. Beneš
  • Nohejbalové tělocvičné středy se ruší
  • Cyklo Glacensis 21.5. opět z Brandýsa, tentokrát do Polska, trasa cca 70 km přes Bartošovice, s noclehem cena kolem 70,- Zl.
  • Dohrávka BBL v neděli 25.4. od 10.00, zajišťuje př. Tomášek
  • Př. Jan Čapek ze sekretariátu dostal gratulaci k šedesátinám, projevil také přání být naším členem, čl. schůze souhlasí, dořeší předseda.
  • Pod hlavičkou OP bude hrát bwl 6. ligu další družstvo, ved. př. Voženílek

 

 

Diskuse:

O fotbale, permanentkách na pohárová utkání, o guláši a nutnosti písemné smlouvy s restaurací, o Ciprovi i vedení a.s. V této souvislosti doplnil př. Dobiáš, že jednání s Mgr. Doležalem a dalšími z vedení a.s. je na programu začátkem května a pochválil přístup Mgr. Zlámala vůči OP. Podrobně také informoval o změně na místě sekretáře po odchodu př. Riesnera do důchodu. Byl nahrazen RNDr. Michaelem Eisenhutem. Zaznělo i povzdechnutí př. Kopeckého, že z výboru FO-OP známe jen př. Dobiáše, event. MUDr. Janáčka, ze sekretariátu př. Čapka. Další, hlavně předseda, chápou zřejmě svou funkci více jako administrativní.

Jinak nezaznělo nic podstatného, schůze byla ukončena ve 20.30 hod.

 

Zapsal Tomášek

 

 

V kategorii Zápisy ze schůzí

Příspěvek zaslal/a Josef Vondrka on 20.4.2010

Štítky:

Diskuze u toho článku je uzavřena.

Další příspěvky