11.04.2015 AC SPARTA PRAHA – SK SLAVIA PRAHA

AC SPARTA PRAHA – SK SLAVIA PRAHA

2:1
(0:1)

    

90 Slavia střídá potřetí, ven míří Levan   Kenia, do hry jde Marek Červenka.
89 Sparta bohužel střílí druhou branku. Po   rohovém kopu se zblízka prosadil Jakub Brabec.
87 S rozehrávkou se tentokrát podle sudího   moc zdržoval Hrubý a i on za to vidí žlutou kartu.
85 Damien Boudjemaa přichází na hřiště, ze   hry odchází Michal Švec.
81 Žlutou kartu za otálení při rozehrávce   vidí Martin Berkovec.
69 Levan Kenia je rozhodčím Královcem   obdařen žlutou kartou.
66 Sparta srovnává stav utkání na 1:1.   Dočkalovu střelu stihl ještě Berkovec vyrazit před sebe, na dorážku Lafaty už   ale nestačil.
63 Kadlec se před vápnem otočil s míčem a   vypálil, Berkovec jeho pokus vyráží na tyčku. Z následného rohu se Konaté   trefuje do náruče brankáře sešívaných.
61 Baéz vidí od Královce žlutou kartu za   zákrok na Váchu.
60 Střídá i Slavia, odchází Prošek,   přichází Dostál.
54 Piták vyslal dopředu Hrubého, který   vyrazil sám na brankáře Štěcha. Svou střelu namířil k pravé tyči, gólman   domácích ale vyráží na roh!
43 Kadlec fauloval před vápnem sešívaných   Latku a vidí od sudího Královce žlutou kartu. Kapitán sešívaných už je   naštěstí zpět na nohou.
40 Ve velké šanci se teď ocitnul na hranici   vápna Dočkal, ke kterému se odrazil míč. Jeho střela míří těsně nad břevno!
34 Slavia tlačí, Kenia poslal míč na   Pitáka, který střílel ze strany. Míč srazila obrana před branku, kde se Škoda   pokoušel z otočky zakončit, domácí ale míč zblokovali ke Keniovi. Ani jeho   pokus, mířící k pravé tyči, nedošel do branky, sparťané ho odehráli na roh.
33 Milan Škoda opět zahrozil! Dlouhý nákop   si nejprve útočník sešívaných zpracoval na prsa a následně z pětadvaceti   metrů z otočky pálil do břevna!
25 Robert Hrubý poslal svou pravačkou míč   ke vzdálenější tyči, kde číhal Milan Škoda. Jeho hlavička jen těsně míjí   tyčku!
13 Za faul na Kadlece vidí žlutou kartu   Martin Latka, Sparta může rozehrávat přímý kop těsně za hranicí vápna.
4 GOOOOOOL!!! Slavia vstupuje do derby   naprosto skvěle, sešívaní nejprve obrali ve vlastním vápně o míč Kadlece, do   samostatného úniku se pak vydal Škoda, který na levé straně obešel nejprve   Brabce a následně Holka. V cestě mu stál už jen Štěch a toho zblízka   překonává!

V kategorii Historie

Příspěvek zaslal/a benesj on 12.4.2015

Štítky:

Diskuze u toho článku je uzavřena.

Další příspěvky