Návrat ke kořenům…

 

Tucet slávistů zasedlo toho dne v podvečer ke stolu v restauraci Jiřička. Opustili rodinné radiátory a jiná otopná tělesa, kdopak má ještě dnes kamna, nikoliv ovšem jen za účelem prostého opájení se pivem plzeňským, velkopopovickým a vánočními kecy.

Tomuhle příjemnému posezení předcházely dvě hoďky sportu, pokud se vůbec stolnímu tenisu v našem amatérském provedení sport dá říkat. Byl to tak trochu návrat ke kořenům. Kdysi, před léty, jsme v tomto čase hrávali docela regulérní turnaj o přeborníka spolku.

Celé to letos vyhrál Mirek Frydrych, což ho jistě těšilo, možná že ale jen do chvíle, než musel poručit panáky všem. Velké přemlouvání to nebylo. Druhé místo Zdeněk Král, třetí Vláďa Bartoň, čtvrté Jarda Beneš st., páté Jarda Beneš ml., šesté Jarda Hubený a sedmé, nebo také poslední, autor tohoto zápisu. Ten pro objektivitu poznamenává, že hrál vždy s jinou raketou, jiným míčkem, na jiném stole a dokonce i s jiným soupeřem, zkrátka, spiklo se toho dne proti němu vše, včetně přírodních živlů, neboť venku začalo pršet…

JV

 

V kategorii Aktuálně

Příspěvek zaslal/a Josef Vondrka on 26.12.2011

Štítky:

Diskuze u toho článku je uzavřena.

Další příspěvky

Předchozí: