Zápis ze říjnové členské schůze

ZÁPIS Č. 44 ZE SCHŮZE OP SK SLAVIA PRAHA V  BRANDÝSE NAD ORLICÍ o.s.

konané dne 8.10.2010 v 19.00 v restauraci Jiřička.

Přítomni:, JUDr. Baborák, Beneš sen., Fučík, Vondrka, Tomášek, Hurych, Král, Janecký, Švec, Bartoň, Novák, Mgr. Sláma, Cejpek, Kyselka, Jiroušek, Martinec, Frydrych, Voženílek, Baláš, Držmíšek Jiří,

Omluveni:, Kudrna, Beneš jun., Karpíšek, MUDr.Janáček, Sejkora, Krejza, Diblík, Mgr. Zeman,Ludvík,ing.Vítek,DržmíšekPetr,Kopecký,DostálMíla,
 

 

Schůzi zahájil a řídil předseda př. Vondrka. Zmiňovat se o A mužstvu Slavie ani tentokrát nemělo cenu, na programu byly příjemnější věci, a to oslava významného životního jubilea zakládajícího člena naší odbočky přítele Mirka Švece, který 1.10. dovršil 70 let. Pravověrný slávista, sportovec a výborný kamarád byl předsedou oceněn a byl mu předán společný dar – cyklodres ze slávistické prodejny. Po upřímných gratulacích členů OP se Mirek revanžoval přípitkem a večeří.

Schůze probíhala dále podle programu.

 Zápis z minulé schůze bez připomínek.

 Projednané body:

  1. Společenská akce
  2. Brandejská koule
  3. Organizační záležitosti

K bodu 1: Společenská akce je naplánována na příští týden sobotu 16.10, inspekci na místě provedl předseda s pokladníkem, uznali prostředí jako vyhovující. Myslivecká chata je připravena, srnčí na smetaně bude také.

K bodu 2: Brandejská koule, další z plánovaných každoročních akcí našeho OP, je připravena na 17.11. od 10.00 v herně Radava. Podrobnosti vyjdou v listopadových BL, přihlášky přijímá př. Beneš. Cena zůstává na 290/250,- Kč. Org. výbor Vondrka, Tomášek, Beneš.

Ostatní záležitosti: 

  • Od začátku října se chodí do tělocvičny, hráči se dohodli platit tělocvičnu sami, nepůjde přes pokladnu, slávistů chodí málo, spíš přibývají hosté.
  • V neděli 24.10. je setkání odboček před utkáním s Č.B. Zájemci se domluví s předsedou.
  • 28.10. se hraje v Kolíně debl v tenisu, obsadíme dvě dvojice Vondrka – Frydrych a Bartoň – Král.

Diskuse: Př. Neset: Dlouhodobá soutěž v petánque se neujala, ale rozjedeme to znova na jaře.

Zapsal Tomášek

V kategorii Zápisy ze schůzí

Příspěvek zaslal/a Josef Vondrka on 7.11.2010

Štítky:

Diskuze u toho článku je uzavřena.

Další příspěvky

Předchozí: