Schůze slávistických odboček

 

Fotbalový oddíl SK SLAVIA PRAHA – odbor přátel, o.s.

V Praze dne 6.10.2010

POZVÁNKA

na schůzku zástupců odboček OP v Praze 24.10.2010

Milí přátelé!

I v letošní sezóně chceme pokračovat v tradičních schůzkách zástupců našich slávistických odboček před některým z domácích zápasů. Je pravda, že situace je trochu složitější, hlavně při hledání času a prostoru. Je stále složitější najít termín neprázdninového víkendového zápasu v solidní čas. Snad se to ale i pro letošek podařilo.Dovolujeme si Vás tedy pozvat na schůzku zástupců odboček, která se koná před utkáním Slavia – Dynamo ČB v Edenu, který začíná v 17:00 hodin, tedy informovat, že:

Schůzka zástupců odboček se koná v neděli 24.10.2010 od 14:30 v klubu Mirko Huptycha. Schůzka se koná v prostorách oddílu pozemního hokeje, který se nachází východně od multifunkčního areálu Synot Tip arény, v klubu Mirko Huptycha.

Ti z Vás, kteří například navštěvují tradiční silvestrovská derby Slavia-Sparta, se budou orientovat nejlépe. Na umělou trávu, kde se derby odehrává, přímo navazuje směrem k železniční trati hřiště pozemního hokeje (vlevo je tribuna atletického stadiónu) a na konci přístupové cesty je podlouhlá budova šaten a restaurace pozemního hokeje (zde také bude možné občerstvení).

Těšíme se na setkání s Vámi! Ať žije Slavia!

RNDr.Michal Dobiáš, v.r. 1.místopředseda FO-OP SK SLAVIA Ing. Ladislav Adamec, v.r. předseda FO-OP SK SLAVIA

V kategorii Historie

Příspěvek zaslal/a Josef Vondrka on 5.10.2010

Štítky:

Diskuze u toho článku je uzavřena.

Další příspěvky