26.04.2015

Vedení SK Slavia Praha fotbal a.s. se v neděli zabývalo aktuální výsledkovou krizí A týmu. Na jednání představenstva byl přizván i trenér Miroslav Beránek.

 

„S výsledky jsme velmi nespokojeni, náš aktuální bodový zisk není důstojný jména Slavie. Navíc jsme přesvědčeni, že neodpovídá ani kvalitě kádru, který máme k dispozici, ani podmínkám, které týmu průběžně vytváříme v přípravě,“ řekl většinový akcionář a prezident klubu Aleš Řebíček.
Vedení klubu vyslechlo i hodnocení trenéra Beránka a rozhodovalo o dalším postupu. „S přihlédnutím ke všem okolnostem jsme se rozhodli nezasahovat v závěru sezony do složení realizačního týmu. Podle našeho názoru má realizační tým dost zkušeností i hráčský kádr dostatečný potenciál na to, aby zvládl závěrečná kola soutěže a Slavii v tabulce vyvedl k přijatelnějším pozicím. Nic to ovšem nemění na skutečnosti, že jsme z dosavadních výsledků rozčarovaní,“ objasnil stanovisko vedení klubu sportovní ředitel Karol Kisel. „Po skončení sezony bude čas na podrobné vyhodnocení ročníku, určitě se všem problematickým záležitostem budeme podrobně věnovat,“ doplnil Kisel.
„Vedení při svém rozhodování přihlédlo i k objektivním příčinám, jako byly vynucené absence hráčů nebo některé nešťastné výroky rozhodčích,“ doplnil mluvčí klubu Jiří Vrba.

V kategorii Historie

Příspěvek zaslal/a benesj on 27.4.2015

Štítky:

Diskuze u toho článku je uzavřena.

Další příspěvky