Zápis z květnové členské schůze

ZÁPIS č. 74/2013 z členské schůze OP SK SLAVIA Praha v Brandýse nad Orlicí o. s.,konané v pátek 10. 5. 2013 od 19.00 hodin v penzionu Pod Hradem v Brandýse nad Orlicí.

 

PŘÍTOMNI: JUDr. Baborák, Bartoň, Cejpek, Držmíšek, Dostál Míla, Fučík, Frydrych, Hubený, Hurych, Janecký, Jiroušek, Kopecký, Král, Novák, Mgr. Sláma, Tomášek, Vondrka,

OMLUVENI: Baláš, Beneš st., Beneš ml., Čapek, Diblík, RNDr. Dobiáš, MUDr. Janáček, Knapovský, Kudrna, Ludvík, Martinec, Ing. Neset, Švec, Ing. Vítek, Voženílek

Předseda Vondrka, jak je jeho zvykem, v úvodu komentoval situaci ve Slavii, zvláště střídání na trenérské lavičce. Kéž by pod staronovým trenérem Petroušem výsledky, které nás všechny potěšily, měly trvalé pokračování. Připustil však jisté pochybnosti (cituji): To není stabilizovaný klub.

Program:

  1. Kontrola zápisu z minulé      schůze.
  2. Organizační záležitosti – různé.
  3. Hospodaření spolku.
  4. Diskuse.

k bodu 1:

Zápis z ČS č. 74 byl přečten a nebylo k němu připomínek.

k bodu 2:

          Pětiboj s Českou Třebovou se koná v sobotu 1. 6. 2013 od 10 hodin na kurtech Za Vodou. Loni jsme vyhráli 13:9. Předseda konstatoval, že 8-10 účastníků bychom měli dát dohromady, a motivoval nás představou grilovaných pochutin.

Předpokládaná sestava: Vondrka, Tomášek, Král, Bartoň, Držmíšek, Beneš st., Frydrych a jiní. Doprava: Tomášek autem, tvrdé jádro na kole, odjezd od dočasně uzavřené restaurace Jiřička v 8,30 hod.

          Dále předseda informoval, že valná hromada OP Slavia Praha, plánovaná na 21. 4. 2013, byla zrušena a má se konat 26.5.2013, kdy se hraje předposlední kolo s Hradcem Králové

          3. 8. 2013 se koná Memoriál S. Bartoše. Zveme Žamberk, Svitavy, Kostelec nad Orlicí, Horní Jelení a Choceň. Propozice jsou připraveny.

          Členové byli seznámeni s výsledky Slávistického dobráka.

Předseda ještě připomněl, že zítra 11. 5. 2013 se někteří z nás zúčastní cyklistické části Pochodu přes tři hrady v Sopotnici a za týden Cykloglacensis.

Příští schůze by měla být 14. 6. 2013 opět Pod Hradem.

k bodu 3:

          Hospodaření – pokladník Frydrych seznámil ČS se stavem hospodaření spolku.

k bodu 4:

          J Hubený se zajímal, kde bude letos základna srpnové cykloakce. Předseda prozradil, že v Uherském Ostrohu.

Dále již diskuse nepokračovala, a tak byla schůze ukončena.

Zapsal A. Sláma

V kategorii Zápisy ze schůzí

Příspěvek zaslal/a Josef Vondrka on 15.5.2013

Štítky:

Diskuze u toho článku je uzavřena.

Další příspěvky