Zápis z prosincové členské schůze

                                             

                                       ZÁPIS č. 70/2012

z členské schůze OP SK SLAVIA Praha v Brandýse nad Orlicí o. s., konané ve čtvrtek 13. prosince 2012 od 19:00 hodin v klubovně SDH Brandýs nad Orlicí

PŘÍTOMNI:   Cejpek, ing. Neset, Švec, Kopecký, Novák, Vondrka, Janecký, Frydrych, Král, Bartoň, Fučík, Martinec, Voženílek, Beneš st., ing. Kyselka, Jiroušek, Držmíšek.

OMLUVENI:  JUDr. Baborák, ing. Vítek, RNDr. Dobiáš, Mgr. Zeman, Čapek, Ludvík, Beneš ml., Mgr. Sláma, Knapovský, MUDr. Janáček, Baláš, Tomášek, Hurych, Diblík, Dostál Míla, Kudrna, Hubený.

Schůzi zahájil a řídil předseda Josef Vondrka a v úvodu poznamenal, že v adventním čase, čase zklidnění, očekávání a zvýšené spotřeby alkoholu, není nutné kazit si náladu vzpomínkami na ukončenou podzimní část fotbalové sezony a hned dal do placu lahvinku becherovky, cenu za bowlingovou výhru na OP Česká Třebová. Tu doplnil výbornou Sudličkovou jablkovicí ročník 2010 Pepa Martinec.

Program:

  1. Kontrola zápisu z minulé schůze.
  2. Hodnocení uskutečněných akcí.
  3. Výroční valná hromada.
  4. Hodobožové sportování
  5. Silvestrovská vycházka.
  6. Organizační záležitosti.
  7. Hospodaření spolku.
  8. Diskuse.

K bodu 1.: zápis z minulé schůze bez připomínek schválen.

K bodu 2.:

– BRANDEJSKÁ KOULE – úspěšná akce, účast 32 hráčů, z toho polovina našich členů a jejich rodinných  příslušníků, ekonomicky s drobným prodělkem, pro příští ročník je třeba uvažovat o zvýšení startovného

– BOW. UTKÁNÍ S ODBOČKOU ČT – zvítězili jsme 3895 : 3400 celkem, 6 : 3 na zápasy, výborná reprezentace OP

– SLÁVISTICKÁ KUŽELKA v Kutné Hoře, 14 smíšených párů, naše umístění 1. Tomáškovi, 2. Vondrkovi 4. Ludvíkovi, také velmi dobrá reprezentace.

K bodu 3.:

Výroční valná hromada se koná 4. 1. 2013 od 18:00, v Oucmanicích. Výbor OP požádá valnou hromadu o prodloužení mandátu o jeden rok, pokud valná hromada nebude souhlasit, svolá výbor mimořádnou valnou hromadu a ta zvolí nový výbor. Program: zpráva předsedy o stavu spolku včetně programu na rok 2013, diskuse, usnesení, večeře, volná zábava. Řízení VH Petr Tomášek, zápis Antonín Sláma, pozváni budou tradiční hosté. Občerstvení je objednáno. Oucmanice jsou v docházkové vzdálenosti (2680 m, převýšení 81 m), lze ale využít autobusovou linku s odjezdem ze zastávky Karosa v 17:40.

K bodu 4.:

Hodobožové sportování 25. 12. od 14:00 v hale ZŠ, netradiční dovednostní disciplíny připraví organizační výbor ve složení př. Frydrych, Beneš st., Vondrka, pronájem haly zajistí předseda.

K bodu 5.:

Silvestrovská vycházka, v pořadí třináctá, bude na Silvestra, kdy taky jindy, že. Sraz je ve 13:30 u Vaška Baláše, trasa a program na místě, potřebuje-li někdo otestovat nějaký alkohol, tak sebou.

K bodu 6.:

– informace o účasti našich týmů v ústeckých bowlingových ligách – A tým v 5. lize je na 10. místě, což je místo poslední, tým B je v 6. lize na 6. místě

– s OP se loučí František Zeman, pracovní a rodinné okolnosti mu neumožňují účastnit se pravidelně, tak jak by chtěl, života spolku, děkuje za vše, co s námi prožil

– byl vyhodnocen SLÁVISTICKÝ DOBRÁK, pokračovat bude na jaře

– program na rok 2013 bude doplněn o pokerový turnaj pro členy

K bodu 7.:

Stav spolkové pokladny je přiměřený.

K bodu 8.:

– Karel Kopecký se účastnil valné hromady SK SLAVIA Praha, fotbal a.s., setkal se

  tam s Lubošem Kubíkem a Miroslavem Držmíškem a ti mu slíbili, že přijedou do

  Brandýsa na besedu.

Schůze byla ukončena přibližně ve 20:00.

Zapsal Josef Vondrka

 

 

 

 

 

 

V kategorii Zápisy ze schůzí

Příspěvek zaslal/a Josef Vondrka on 14.12.2012

Štítky:

Diskuze u toho článku je uzavřena.

Další příspěvky