12.celostátní setkání odboček FO-OP SK SLAVIA Praha a všech slávistů

 

Srdečně Vás zveme na 12 celostátní setkání do Plas na severním Plzeňsku, které pořádá naše žilovská odbočka OP FO SK SLAVIA Praha!

Místo a termín setkání: Plasy, sobota 23.6.2012 (popř. celý víkend 22 až 24. 6. 2012)

Malebné městečko Plasy se nachází cca 20 km. severně od našeho krajského města Plzně v údolí řeky Střely. Středobodem celého setkání budou dvě místa, a to areál Sokola Plasy, kde se uskuteční tradiční turnaj v malé kopané, všechny oficiality setkání i beseda se zástupci SK SLAVIA Praha a dále areál LDT (letního dětského tábora) Máj Plasy, kde je pro Vás připraveno ubytování a večerní zábava spojená s vědomostní soutěží o ceny. Navíc pro všechny účastníky setkání připravujeme prohlídku města spojenou s návštěvou cisterciáckého kláštera Plasy, hrobky rodiny Metternichů a Muzea plaské litiny ,,Werk „. Na místě se navíc uskuteční celodenní charitativní sbírka a dražba pro DONOR!, která bude podpořena návštěvou dětí z Transplantační jednotky FN Motol, jejich rodičů, personálu a členů o.s. Donor na našem Setkání! Budete také moci (pokud jste tak dosud neučinili) zaplatit členské příspěvky OP, nebo se stát novými členy FO-OP SK SLAVIA Praha či naší žilovské odbočky. Pro všechny účastníky setkání bude samozřejmě připraveno bohaté občerstvení a zajímavé suvenýry, navíc pro Vás chystáme i mnohá překvapení.

Doprava do místa konání letošního 12 celostátního setkání je možná snad kromě lodi (i když vášniví vodáci by jistě našli sjizdné úseky na Střele) všemi dostupnými dopravními prostředky:

  • po vlastní ose (Plasy leží přímo na silnici č.27 Plzeň – Kralovice – Jesenice – Žatec – Most:

  • od Plzně budou najíždět účastníci od Klatov, Čes.Budějovic, Rokycan, Domažlic či Příbrami nebo ti, kteří využijí jižní variantu příjezdu od Prahy po dálnici D5

  • od severu, po silnici č.27 od Kralovic pak zejména účastníci z Podkrušnohoří, ale i ti, kteří zvolí severní variantu příjezdu od Prahy – tj. po karlovarské R6, z níž sjedou buď na Rakovník a zamíří přímo na Kralovice nebo se na silnici č.27 napojí nad Jesenicí (poblíž Blšan)

  • Do Plas je dobré spojení po železniční trati (V) č.160 z Plzně na Mostecko přes Žatec a autobusy (B), která vyjíždějí z CAN Plzeň:

B V  B V  V  B V  V  B V  V

Plzeň 7:00 8:17 9:00 10:05 Plasy 17:17 18:00 18:52 19:14 20:00 Žatec 7:53 Plasy 16:40

Plasy 7:52 9:07 9:52 10:40 Plzeň 17:54 18:50 19:38 19:54 20:50 Plasy 9:17 Žatec 17:59

Všechny uvedené spoje mají přípoj na Prahu a z Prahy!

  • A pokud někdo vlastní letadlo, může přistát na letišti místního Aeroklubu!

Turnaj v malé kopané:

Turnaj se uskuteční v areálu Sokola Plasy, kde budou pro všechna mužstva připravena čtyři travnatá hřiště, šatny a sociální zázemí. Počet mužstev přihlášených do turnaje jsme se rozhodli neomezovat, každá odbočka tudíž může přihlásit libovolně i dva nebo tři týmy! Navíc jsme se rozhodli vyjít vstříc i malým odbočkám tím, že bude povoleno možné sloučení dvou až tří odboček do jednoho týmu, který bude přihlášen třeba pod názvem Vašeho regionu a podobně.

Jako jedinou, a to závaznou podmínku Vaší účasti jsme po minulých zkušenostech stanovili povinné členství všech hráčů jednotlivých týmů v Odboru přátel SK SLAVIA Praha! Výjimku dostanou pouze naši vážení hosté, přátelé z Fanklubu SKS, Fanklubu Hostinné a Tribuny Sever! Chceme, aby se setkání účastnili pouze opravdoví fanoušci SLAVIE, navíc bychom rádi tímto opatřením omezili možná nedorozumění a celé setkání navrátili k původním myšlenkám. Tj. aby se setkání stalo opravdovým setkáním přátel, lidí, kteří společně fandí nejstaršímu a nejslavnějšímu českému klubu SK SLAVII Praha, hrají vždy fair play a také mají k sobě navzájem i k ostatním lidem dostatečný respekt! Navíc bude součástí hlavního turnaje v malé kopané také 4.ročník Memoriálu př. Petra Dünghübela! Pravidla a propozice turnaje Vám rozešleme nejpozději do konce tohoto měsíce!

Startovné:

500 Kč / tým,

Přihlášky nutné pro účast jednotlivých týmů do turnaje v rámci Setkání zasílejte nejpozdějí do konce letošního května, poslední přihláška bude přijata o půlnolci 31.5.2012, na e – mailovou adresu:

brejnik@norwest.cz nebo MoulisPavel@seznam.cz!

Startovné pak posílejte na účet: 49 22 88 02 17/0100 Komerční banka Plzeň

poznámka: startovné – odbočka Lhota (jako příklad ).

V přihlášce (viz přílohu) uveďte název přihlašovaného(ých) týmu(ů) a kontaktní osobu.

Po obdržení startovného Vám přihlášku potvrdíme na Vaši e-mailovou adresu!

Všechny případné dotazy Vám odpoví:

  • MoulisPavel@seznam.cz (člen celostátního výboru FO-OP SK SLAVIA Praha a jednatel odbočky OP-Žilov) – tel: 602 891 512 nebo

  • Sekretariát OP – tel 777 888 233 nebo 271 118 600 nebo

  • Kterýkoliv člen celostátního výboru FO OP SK SLAVIA Praha

Všichni budou průběžně informováni a rádi Vám poradí!

Info: www.fo-slavia.cz nebo na www.slaviazilov.ic.cz

Zejména je třeba, aby zájemci o ubytování nahlásili svoje požadavky a přání co nejdříve!!

SLÁVISTË, JSME JEDNA VELKÁ RODINA – ANEB OSLAVME SPOLEČNĚ 120. VÝROČÍ ZALOŽENÍ SPORTOVNÍHO KLUBU SLAVIA PRAHA!

VÍTEJTE POPRVÉ V HISTORII NAŠICH SETKÁNÍ NA ZÁPADĚ ČECH!!!

TĚŠÍME SE NA VAŠI HROMADNOU ÚČAST, NA SHLEDANOU V PLASÍCH!!!

SLAVIA NAVŽDY!!!

Jménem výboru FO-OP SK SLAVIA Praha, naší odbočky ŽILOV a všech pořadatelů

12. CELOSTÁNÍHO SETKÁNÍ

Pavel Moulis

V kategorii Historie

Příspěvek zaslal/a Josef Vondrka on 10.5.2012

Štítky:

Diskuze u toho článku je uzavřena.

Další příspěvky