KOLÍNŠTÍ SLÁVISTÉ POŘÁDAJÍ:

 

P o t k a l i  s e  u  K o l í n a  2 0 1 2,

aneb

S l á v i s t i c k é  b o w l e n í

základní pravidla

„Slávistické bowlení“ je turnaj týmů v bowlingu.

Jednotlivé týmy jsou složeny z členů Odboru přátel Slavie, Fanklubu Slavie Praha, či zjevných a prokazatelných fanoušků Slavie, které projevily o účast zájem a pořadatel jim účast potvrdil.

Termín turnaje je 31. března 2012, prezence od 13.45, v 14.00 začínáme hru!….

Místem konání je profesionální osmidráha HIT Bowling Pizzeria Kutná Hora http://www.bowling-kh.cz/, kde pořadatel zajistil dráhy. Adresa Hrnčířská 234, Kutná Hora 284 01.

Zrušení akce je možné pouze z provozních důvodů zařízení Pizzeria bowling, za což pořadatel nezodpovídá. Tuto skutečnost všem týmům dle možnosti včas sdělí, popř. najde náhradní řešení.

Každý tým je složen alespoň ze tří hráčů a odehraje celkem 9 her – ve třech hráčích tedy každý odehraje tři hry – kola.

Je možné střídání a tedy účast více hráčů. Střídání hráčů může proběhnout vždy po odehraném kole. Je nutné je hlásit pořadateli z důvodu přesného závěrečného vyhodnocení.

Každý tým bude mít svého kapitána, který může nejen korigovat a stimulovat výkonnost svého týmu, ale též bude dbát ideálního chování všech jeho členů. Aby jméno Slavie ten den nebylo nijak poškozeno.

Na jedné dráze se budou střídat ve hře dva týmy. Dráhy budou pořadatelem předlosovány, v průběhu už se nestřídají. Pořadí týmů na dráze se určí dohodou či losem. Pořadí hráčů v jednom týmu na dráze si tým určuje sám.

Má-li některý z týmů zájem o úpravu dráhy speciálním olejem, kontaktuje včas pořadatele, který toto zajistí. Odpovídající náklady tým uhradí v den hry (dle údajů herny 150 Kč/1 dráha).

Vítězství dosáhne tým s nejvyšším celkovým součtem bodů po 9 hrách (prostý součet bez bonifikací).

Hraje se o putovní trofej a věcnou odměnu. Dále budou uděleny věcné individuální ceny.

Všechny týmy obdrží pamětní list.

Putovní pohár do trvalého držení získá tým, který vyhraje turnaj buď třikrát po sobě, či pětkrát celkově.

Startovné činí 550 Kč. Vybavení ke hře (vč obuvi) je zdarma k dispozici v herně.

Pořadatelem bude vybrána turnajová komise k provedení losu, k rozhodnutí sporných momentů, ke kontrole správnosti výsledků.

V průběhu turnaje bude k dispozici bar a pizzeria, vše na vlastní náklady. V rámci zařízení je rezervováno 50 míst k sezení (dle zájmu bude rozšířeno).

Jako nárys orientačních bodů soutěže sepsal a další dotazy zodpoví Michael Janáček, slaviaman@seznam.cz, či nás kontaktujte na odbočkovém mailu slavistikolin@gmail.com.

V kategorii Historie

Příspěvek zaslal/a Josef Vondrka on 30.3.2012

Štítky:

Diskuze u toho článku je uzavřena.

Další příspěvky