Zápis z lednové členské schůze

ZÁPIS Č. 35 ZE SCHŮZE OP SK SLAVIA PRAHA V  BRANDÝSE

NAD ORLICÍ o.s.

konané dne 15.1.2010 v restauraci Jiřička.

 

 

Přítomni:, Hurych, Baborák, Cejpek, Beneš st., Vondrka, Tomášek, Švec, Janecký, Kopecký, Sláma, Dostál Míla, Jiroušek, Novák, Hubený, Kudrna, Frydrych, Král,

Omluveni: Fučík, Baláš, Karpíšek, Kyselka, Janáček, Sejkora , Krejza, Diblík, Držmíšek Jiří, Držmíšek Petr, Zeman,

 

Schůzi zahájil a řídil předseda př. Vondrka. Přivítal všechny v novém roce. Co přinese se uvidí, snad nebude hůř a Slavia půjde nahoru.

 

Zápis z minulé schůze bez připomínek. Jen k bodu o možném turnaji v petánku se vrátíme až v únoru.

 

Projednané body:

  1. Bowlingový turnaj dvojic v Kutné Hoře: Konal se 12.12., organizovali kolínští, tedy hlavně „náš“ Michal Janáček. Reprezentovaly 4 dvojice – Vondrkovi, Voženílkovi, Tomáškovi a př. Ludvík s dcerou. Dobyli jsme 1. a 3. místo, navíc pomohli s organizací. Výsledky jsou na webu. Turnaj byl úspěšný i setkáním s dalšími odbočkami a besedou o dalším směřování hnutí. Rádi se zúčastníme i letos.

  2. Vánoční sportování: Tradičně na Boží hod vánoční o půl třetí se v tělocvičně ZŠ sešly tři dvojice k sehrání debla v tenise každý s každým. Asistovalo několik kibiců, pak skončili všichni v útulné restauraci Jiřička s dalšími přišedšími slávisty, tak nakonec asi v devíti lidech strávili příjemné odpoledne stranou všech sladkých lákadel doma.

  3. VVH OP Brandýs: Byl přečten zápis z VH konané 29.12. VH podle stanov schválila zprávu předsedy i plán práce na letošek. Účast členů byla vysoká, tradiční hosté vystoupili se svými pozdravnými projevy, přijel i přítel Jenda Čapek ze sekretariátu OP. Připomínky byly jen ke stravě, která postrádala znaky tradiční české kuchyně. Podrobnosti na webu.

  4. Závěr roku: Společná tradiční silvestrovská vycházka začínala opět u Balášů důkladným promazáním „trubek“ před cestou kolem města. Asi 15 lidí se zastavilo nejdříve u př. Baboráka, aby promazání zdokonalili a pak pokračovali na své cestě. Přes hřbitov a uctění památky tam ležících kamarádů ke Sv. Jánu a kolem koupaliště k př. Sejkorovi na oblíbený námořnický grog, více nevlídné počasí nedovolovalo. U Jardy ale bylo dobře, byly i klobásky a tak vládla spokojenost. Následovalo ještě krátké posezení u pivka „U suchý dásně“ a byl večer. Bohužel tradiční setkání u stromu o půlnoci se podařilo jen třem párům, chvályhodné bylo, že jedním z nich byl předseda s manželkou.

  5. Revizní zpráva: Př. Sláma přednesl revizní zprávu hospodaření našeho OP za r. 2009. Konstatoval, že závady nebyly zjištěny.

 

Ostatní záležitosti:

  1.  
    • Memoriál S.B.- Předběžně ustaven organizační výbor bez sekretáře. Př. Beneš bude připravovat pozvánky pro družstva, obědy opět př. Dostál – Kopecký.

    • Cykloexpedice. Schůzka zájemců ve středu 20.1. v 19.30 v restauraci Jiřička.

    • Mariášový turnaj 19.3. Připravovat propagaci, shánět ceny, další v únoru.

    • BBL.: Připravujeme Brandýskou bowlingovou ligu, 4 turnaje do roka, přihlášky probíhají, první turnaj v březnu.

    • Do 6. ligy při herně Radava se přihlásí B družstvo OP, ved. př. Voženílek.

    • 4.2. je v Kolíně beseda s Knoflíčkem, Zlámalem atd., zájemci se budou hlásit u předsedy.

    • Přemýšlet o řešení zasloužilých členů, kteří se nemohou účastnit života odbočky. Zatím budeme platit příspěvky za ně.

Diskuse:

Nezaznělo nic podstatného do zápisu. Zapisovatel podezřívá kuřáckou kliku, že diskuse byla ukončena aniž začala, o čemž svědčí neproniknutelné kouřmo v jednací místnosti pár sekund po odklepnutí konce schůze.

Zapsal Tomášek

 

 

 

 

V kategorii Zápisy ze schůzí

Příspěvek zaslal/a Josef Vondrka on 26.1.2010

Štítky: , ,

Diskuze u toho článku je uzavřena.

Další příspěvky

Další: